Fără categorie

Ghid practic pentru a afla ce marime porti la sutien

Alegerea unui sutien care se potrivește perfect este esențială pentru confortul și susținerea corectă a bustului.
Cu toate acestea, multe femei se confruntă cu dificultăți atunci când vine vorba de a afla care este marimea potrivita.Voi incerca sa explic pașii esențiali pentru a te măsura corect și a afla cu exactitate ce mărime de sutien îți oferă confortul dorit.
In primul rand ai nevoie de un centimetru flexibil de croitorie,un pix si o bucatica de hartie.Se fac doua masuratori care se regasesc intr-un tabel de marimi.
Imbraca un sutien subtire,fara burete sau push-up pentru a obtine masuratori cat mai precise.
Pentru prima masuratoare pune centimetrul in jurul corpului ,exact sub sani, fara a strange dar trebuie sa fie cat mai fix . Trebuie sa fii atenta sa nu fie rasucit si sa fie pozitionat exact sub sani. Daca masuratoarea e un numar cu zecimale se rotunjeste la cel mai apropiat numar intreg( de exemplu 74,6 cm se rotunjeste la 75 cm, daca este 74,2 cm se rotunjeste la 74 cm). Se noteaza masuratoarea pe hartie si in tabel se regaseste la circumferinta sub bust.
Aceasta masuratoare insemna circumferinta care se va regasi in cifre.( Ex masuratoare intre 71-75 =circumferinta 75, masuratoare intre 76-80= circumferinta 80, masuratoare 81-85= circumferinta 85,masuratoare intre 86-90= circumferinta 90)
Pentru a doua masuratoare se pune centimetrul in jurul sanilor ,peste partea cea mai voluminoasa, fara a fi strans prea tare dar nici prea lejer. Se rotunjeste la cel mai apropiat numar intreg. Noteaza masuratoarea pe hartie.
Diferenta dintre a doua masuratoare si prima inseamna marimea cupei. Fiecare centimetru inseamna o marime de cupa si se va regasi in litere.
Diferenta de 10-12 cm inseamna cupa A
Diferenta de 13-15 cm inseamna cupa B
Diferenta de 16-18 cm inseamna cupa C
Diferenta de 19-21 cm inseamna cupa D
Diferenta de 22-24 cm inseamna cupa E
Exemplu: masuratoare sub bust 91cm , peste bust 112 cm, cupa va fi 95 D
Pentru alte masuratori care nu se regasesc in tabel asiguram consiliere pentru a alege marimea potrivita.
Aflarea mărimii corecte a sutienei poate face o diferență semnificativă în confortul și aspectul general al vestimentației tale. Prin urmarea acestor pași simpli de măsurare, vei fi în măsură să alegi sutienele potrivite pentru a-ți pune în evidență frumusețea naturală și a te bucura de un confort deplin în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *