Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Dupa plasarea comenzii produsele vor fi expediate in maxim 3-5 zile lucratoare.Veti fi notificat in momentul in care comanda dumneavoastra a fost preluata de un curier. Receptia produselor  de catre dumneavoastra reprezinta acceptul ca au ajuns in stare buna.

Daca  produsul primit nu este in stare perfecta stare sau prezinta vicii de tesatura sau fabricatie,daca nu corespunde masura si culoarea aleasa,va rugam sa ne ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp.Ne asumam raspunderea pentru astfel de situatii si vom suporta costul transportului.

Daca doriti schimbarea produsului cu alt model ,culoare sau marime, costul transportului  va fi suportat de client, cu exceptia cand produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ. Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

In conformitate cu OUG34//2014 Clientul are dreptul de a renunta la un produs , fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lui. Dacă ați decis să returnați o comandă, este necesar să ne comunicați intenția de returnare prin mail la contact@luan.ro sau la numarul de telefon afisat pe site.

Produsele le puteți trimite la sediul nostru doar prin curier.

Va rugam nu trimiteti coletele retur prin Posta Romana sau retur cu ramburs.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original,cu toate etichetele intacte ,fara sa prezinte urme de purtare,spalare sau orice fel de pete,impreuna cu o copie a facturii de achizitie.

Din motive de igiena produsele de tip chilot,boxer sau orice produs care vine in contact cu partile intime nu poate fi returnat.

Produsele returnate vor fi verificate si apoi va vom restitui contravaloarea produsului returnat în maximum 14 zile calendaristice din momentul în care returul dvs. ajunge la sediul nostru.

Restituirea se va efectua doar prin transfer bancar .

Returul va fi refuzat  daca produsul nu este in aceeasi stare in care a fost livrat,prezinta urme de spalare,pete ,miros de parfum,are etichete deteriorate.

Toate produsele sunt atent verificate inainte de a fi expediate.Daca totusi se intampla sa primiti un produs gresit,cu vicii ascunse cum ar fi defect de tesatura sau de productie,marime sau culoare care nu corespund comenzii dvs ,returul va fi acceptat si costul lui va fi suportat de noi.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii noastre inainte de a-l cumpara.